Costume de baie la moda in acest an

costum de baiePe piata articolelor vestimentare, exista numeroase costume de baie. In 2015 tendintele de pe podiumurile de moda au fost dezbatute de o multime de stilisti celebri, insa doar cativa dintre ei au putut spune cu exactitate ce se va purta in acest an.

Daca deja numeri pe degete cate luni mai sunt pana la vara, atunci cu siguranta ai nevoie de un costum de baie elegant si cochet. Multe femei isi aleg un costum de baie care le dezavantajeaza, de aceea ma vad nevoit sa scriu cateva sfaturi si cate ceva si despre tendintele nou aparute in acest an.

Daca esti o persoana mai rebela, potrivit specialistilor, e recomandat sa adopti o tinuta intocmai. Fie ca doresti sa mergi la cel mai apropiat strand, sau chiar la plaja, ar fi perfect daca ti-ai alege un costum de baie in doua culori. Imprimeul zebra a fost destul de mediatizat in anul care tocmai a trecut, insa se va purta cu certitudine si in 2015.

De altfel, tot in 2015, la mare moda vor fi si sutienele cu franjuri. Atunci cand esti in cautarea unor costume de baie care sa ti se potriveasca, poti opta fara dar si poate pentru unul care are sutien cu franjuri. Va da iluzia unui bust mai mare, deci n-ar trebui sa te miri daca toate privirile vor fi atintite catre tine inca din prima zi de plaja!

De asemenea, nu trebuie ocolit nici slipul brazilian. Acesta este un element extrem de sexy, care ii va oferi tinutei tale un farmec aparte. Este ideal mai ales daca ai un corp bine definit, dearece iti va pune in evidenta formele frumoase.

In schimb, daca esti o persoana putin mai grasuta, se impune sa arunci o privire peste costumele de baie intregi, deoarece acestea sunt astfel realizate incat sa iti ascunda micile imperfectiuni. Unde mai pui ca sunt si la mare cautare si implicit la moda?

In orice caz, nu trebuie sa te opresti la culorile clasice pe care le stim cu totii. Personal, chiar te indemn sa alegi un produs care e disponibil in culoarea ta preferata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *