Ce sa mai cumperi din supermarket

Recunosc, sunt genul de om care se hraneste din supermarket. Nu o zic cu mandrie, nu sunt happy, deoarece stim cu totii cat de buna e mancarea din supermarket. De regula, produse luate la un pret foarte mic, vandute mai apoi cu un adaos destul de mare.

In fine, nu stiu daca si voua vi se intampla sa nu stiti ce sa mai cumparati atunci cand ajungeti in supermarket. Sau poate va faceti lista de cumparaturi de acasa. Ei bine, eu nu sunt genul, poate si din lipsa de timp, insa cert este ca ajung in supermarket si imi ia minute bune pana ma hotarasc care sunt principalele alimente dupa care am venit.

Asta pentru ca vreau sa schimb si sortimentele, nu imi place sa mananc doua zile la rand aceeasi mancare de la aceeasi firma.

Asa ca, la urmatoare vizita prin supermarket, ati putea arunca o privire peste cotletul haiducesc Meda, un produs destul de bun. Ar fi perfect chiar super gustos daca n-ar avea chiar atata sare, dar oricum, poate fi considerat ok.

Salamul sibian Agil este iarasi un produs in regula, am luat de mai multe ori si am impresia ca de regula il gasiti foarte usor in Cora. La salamuri, merita sa incercati si ceva de la C+C, o firma cu preturi acceptabile.

Cascavalul Rucar de la Therezia este moale si gustos. De altfel, nici nu costa foarte mult. Tot de la Therezia am incercat si sortimentul de cascaval numit Dotti, care e ceva mai slab (ca grasime) si chiar mai ieftin. Acesta din urma este potrivit si pentru sandvisuri.

Sana de la Napolacat nu m-a impresionant prima data, insa am mai avut ocazia s-o incerc si chiar am devenit consumat fidel. Producatorul mentioneaza ca e mai sanatoasa si mai lipsita de chestii artificiale decat alte produse din aceeasi gama. Eu v-o recomand.

Bun, poate data viitoare o pun si eu de-o lista de cumparaturi mai ordonata, eventual cu sortare pe categorii.

Leave a Reply