Aspiratorul cu filtrare prin apa, solutia potrivita pentru mine?

Daca dorim un aspirator mai modern in 2017, atunci e recomandat in primul rand sa alegem unul fara sac.

Pe piata exista aspiratoare prevazute cu un recipient realizat din material de plastic sau metal pentru colectarea murdariei.

Dupa ce aspiram vom detasa recipientul respectiv, il vom spala, usca si il vom pune la loc.

Exista, de asemenea, si aspiratoare cu aburi. Acestea din urma curata extrem de bine orice tip de murdarie si realizeaza o curatenie ireprosabila a spatiului respectiv, conferind mereu un aer proaspat incaperii.

Acest lucru se datoreaza aburilor pe care ii elibereaza aparatul. Aburul indeparteaza diferitele tipuri de microbi si fungi ce pot afecta uneori sanatatea intregii familii.

Daca folosesti un aspirator cu aburi economisesti in timp bani, deoarece nu mai trebuie sa cumperi solutii de curatat scumpe sau alte produse chimice similare.

Aburii respectivi au calitatea de a elimina diferitele urme de grasimi, ciuperci, mucegaiuri sau acarieni.

In magazinele de profil sunt disponibile si aspiratoare Zelmer bune ce sunt dotate cu un recipient pentru apa si unul pentru detergent. Acest tip de aspiratoare se pot utiliza pentru spalarea suprafetelor din lemn sau din gresie. Ele se manevreaza mai usor, dar au un cost usor mai mare.

Principiul de functionare al aspiratoarelor prevazute cu un astfel de recipient este acelasi ca la cele care sunt dotate cu sac pentru colectarea prafului.

Aspiratoarele cu filtrare prin apa au un pret mai ridicat decat cele dotate cu sac colector.

Totusi, daca doresti sa faci curatenie mult mai rapid intr-o casa cu camere de dimensiuni mari e recomandat sa alegi unul dintre aspiratoarele Zelmer cu filtrare prin apa. Acestea vor retine praful intr-un vas colector care contine si apa. In acest caz, praful si alte particule de murdarie se amesteca cu apa continuta in vasul respectiv.

Avantajul consta in faptul ca la acest tip de aspirator nu mai exista riscul ca praful retinut de obicei in vas sa se imprastie in exterior.

Totusi, acest din urma tip de aspiratoare prezinta inconvenientul ca trebuiesc curatate periodic dupa fiecare intrebuintare.

Nu in ultimul rand, recipientul de depozitare a apei le face sa fie mai voluminoase si asa cum spuneam initial, tind sa aiba in continuare un pret ridicat in majoritatea magazinelor de profil.

Pentru locuintele cu un numar mai mare de camere merita insa cumparate si folosite zilnic deoarece procesul de curatenie o sa devina in timp o adevarata placere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *