Telefoane mobile ieftine pe internet

Unde gasim telefoane mobile ieftine pe internet? Este o intrebare pe care este imposibil sa nu o auziti daca folositi in mod constant retelele de socializare. Eu unul sunt bombardat, chiar daca am mai spus-o si o mai spun: nu ma pricep deloc cand vine vorba de telefoane si nu sunt la curent cu ce este la moda, ce a mai aparut sau mai stiu eu ce. Pur si simplu nu m-a atras niciodata partea asta tehnica si am zis sa o las balta si sa ma concentrez pe alte domenii. Oricum, si eu ca tot omul imi cumpar diverse chestii de pe internet, de la boxeri pana la telefoane si la fel ca tot romanul sunt interesat de unde imi pot achizitiona modelul pe care il aleg dupa singura criterie pe care stiu sa o apreciez, adica designul, la cel mai bun pret.

Pana in momentul de fata magazinele online cu cele mai ieftine produse mi s-au parut Altex si eMAG. Recent am descoperit la sugestia unui prieten, un portal dedicat 100% tehnologiei GSM moderne pe numele sau, VantiGSM. La inceput am fost sceptic, insa cand am vazut ca au preturi bune si sunt interesati de fiecare client in parte, m-au convins. Initial vroiam sa achizitionez un produs din gama telefoane Samsung, fiind cunoscut ca unul dintre cele mai puternice branduri din lume, insa vorbind cu personalul de la departamentul tehnic, acestia mi-au oferit o multime de sugestii si m-au indrumat catre un model mai ieftin fata de ce vroiam sa cumpar eu initial, lucru care demonstreaza ca in spate nu sunt doar niste oameni care vor „sa ia piele de pe om”, ci in primul rand vor sa ajute.

Am ales Sony Xperia S pret, un smartphone performant numai bun de facut cadou unei persoane dragi. Daca detineti ceva de la Sony sau chiar produsul de fata, puteti sa lasati comentarii despre calitate, durata de viata, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *