Incorporabilele prind tot mai mult teren pe piata electrocasnicelor

Achizitionarea unui aragaz, de exemplu, este necesara in cele mai diverse situatii. E posibil sa ai nevoie de unul nou atunci cand cel vechi se defecteaza sau atunci cand stai in chirie si trebuie sa te muti intr-o noua locatie.

In oricare dintre situatii te-ai afla va trebui sa optezi pentru un aragaz care foloseste drept combustibil gazul sau curentul electric.

Daca esti intr-o noua locuinta trebuie sa te gandesti sa o dotezi cu un cuptor modern sau cu o plita cu inductie.

Alegerea combustibilului o faci in functie de pretul acestuia.

Cand e vorba de achizitionarea unui cuptor mai ieftin e bine sa il alegem pe cel pe gaz. Daca ai in vedere ca pretul gazului va creste in fiecare an, atunci pare mai convenabil sa alegi un aragaz care functioneaza pe baza de curent electric.

In prezent, potrivit https://www.tisco.ro/ multe persoane sunt interesate sa isi doteze bucataria cu un aragaz nou care are si cuptor incorporat. In ziua de astazi clientii au la dispozitie aragaze dotate cu plite si cuptoare care functioneaza pe baza de gaz si electricitate.

Exista si plite cu inductie. De altfel, la noile tipuri de aragaze este posibil controlul temperaturii.

Cuptoarele pe baza de gaz au mai multe inconveniente si anume: trecerea de la o temperatura mai ridicata la una mai mica se face mai greu, iar incalzirea se produce mai lent decat in cazul celor pe baza de curent electric.

In ultimul timp, foarte multi dintre romani opteaza sa isi doteze bucataria cu o plita si cu un cuptor incorporabil. Daca iti doresti acest lucru, dar nu dispui de spatiu suficient in bucatarie pentru acest tip de aparate electrocasnice, atunci trebuie sa te orientezi pentru alegerea unui anumit model de aragaz.

Chiar daca spatiul din bucatarie nu este prea generos poti achizitiona o plita cu cuptor incorporabil deoarece nu trebuie sa le pui suprapuse, ci le poti aseza separat in orice loc din incaperea in care urmeaza sa gatesti.

Atunci cand cumparam un aragaz cu cuptor incorporat ne intereseaza si pretul diferitelor modele existente pe piata. Cele mai ieftine sunt aragazele formate din plita si cuptor incorporate in acelasi aparat. Pe de alta parte, aragazele dotate cu plita cu inductie sau majoritatea cuptoarelor electrice au in continuare un pret destul de mare.

Apropo: un element pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand cumperi un aragaz nou este latimea acestuia si numarul de arzatoare.

De asemenea trebuie sa tii cont de materialul din care este confectionata plita aragazului. O plita confectionata din email se curata rapid si este recomandata pentru cei care gatesc frecvent, in timp ce plita din inox este mai greu de intretinut, dar se poate folosi cu aceeasi regularitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *