Cu ce (ghete) ma mai incalt in ultima vreme

ghete timberlandBa e iarna, ba nu e… nici nu mai stii cum sa interpretezi vremea de afara. Ce-i drept, e foarte capricioasa. In orice caz, eu m-am pregatit din timp.

Mi-am luat o pereche de ghete Timberland acum vreo 2 ani, pe care am avut ocazia sa le port doar anul asta. De ce au stat 1 an pe tusa? Nu pentru ca nu imi plac, ci pentru simplu fapt ca ghetele pe care tocmai astazi le-am dus la tomberonul de gunoi si-au facut treaba mai mult decat ma asteptam.

Nu obisnuiesc sa port incaltaminte uzata, insa astea de care va zic si pe care le-am aruncat puteai spune lejer ca sunt aproape noi. S-au comportat exemplar, chiar daca le-am luat cu mine la tara prin cele mai mari gloduri. Daca nu ma insel, au fost cumparate dintr-un mall din afara la o promotie. Am dat undeva la 57 euro, dar meritau lejer un pret dublu. U.S. Polo e brandul de la care va recomand, de altfel, sa incercati si unele produse vestimentare.

Ghetele Timberland pe care astazi le-am probat pentru a doua oara au costat in jur de 600 lei. Sunt destul de groase, motiv pentru care cred ca o sa le iau si cand ma duc la munte. Singurul inconvenient este reprezentat de faptul ca sunt realizate din piele intoarsa, desi talpa este foarte inalta si cred ca n-o sa fie probleme cu zapada.

De la Geox mi-am cumparat de curand o pereche de ghete la recomandarea unui prieten, prieten care are acelasi model si le poarta de vreo 3-4 ani. Arata bine, dar ce-i drept, se preteaza mai mult pentru job.

In concluzie, pe cele Timberland o sa le port in timpul liber, iar pe cele de la Geox o sa le incalt numai atunci cand merg la locul de munca sau la diverse intalniri de afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.