Cu ce (ghete) ma mai incalt in ultima vreme

ghete timberlandBa e iarna, ba nu e… nici nu mai stii cum sa interpretezi vremea de afara. Ce-i drept, e foarte capricioasa. In orice caz, eu m-am pregatit din timp.

Mi-am luat o pereche de ghete Timberland acum vreo 2 ani, pe care am avut ocazia sa le port doar anul asta. De ce au stat 1 an pe tusa? Nu pentru ca nu imi plac, ci pentru simplu fapt ca ghetele pe care tocmai astazi le-am dus la tomberonul de gunoi si-au facut treaba mai mult decat ma asteptam.

Nu obisnuiesc sa port incaltaminte uzata, insa astea de care va zic si pe care le-am aruncat puteai spune lejer ca sunt aproape noi. S-au comportat exemplar, chiar daca le-am luat cu mine la tara prin cele mai mari gloduri. Daca nu ma insel, au fost cumparate dintr-un mall din afara la o promotie. Am dat undeva la 57 euro, dar meritau lejer un pret dublu. U.S. Polo e brandul de la care va recomand, de altfel, sa incercati si unele produse vestimentare.

Ghetele Timberland pe care astazi le-am probat pentru a doua oara au costat in jur de 600 lei. Sunt destul de groase, motiv pentru care cred ca o sa le iau si cand ma duc la munte. Singurul inconvenient este reprezentat de faptul ca sunt realizate din piele intoarsa, desi talpa este foarte inalta si cred ca n-o sa fie probleme cu zapada.

De la Geox mi-am cumparat de curand o pereche de ghete la recomandarea unui prieten, prieten care are acelasi model si le poarta de vreo 3-4 ani. Arata bine, dar ce-i drept, se preteaza mai mult pentru job.

In concluzie, pe cele Timberland o sa le port in timpul liber, iar pe cele de la Geox o sa le incalt numai atunci cand merg la locul de munca sau la diverse intalniri de afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *