Daca el poate, tu de ce nu poti?

Ieri mi-am facut ca aproape in fiecare sambata prezenta in sala pentru putina miscare. Inainte sa plec, am vazut cum intra in complexul unde se afla sala de fitness, un tanar de vreo 20 si ceva de ani. Era un tanar ca oricare altul, frumos, ingrijit… doar ca se afla intr-un carucior cu rotile. Initial am crezut ca a venit oriunde altundeva, nu cu scopul de a intra in sala.

Plin de viata, de cum a intrat a inceput incalzirea in forta. Pe loc, mi-au trecut atatea prin minte insa m-am oprit la o chestie. Daca el poate, tu de ce nu poti? De ce trebuie sa inventezi mereu scuze atunci cand vine vorba sa faci miscare chiar daca o parte din tine si-ar dori asta?

Nu mai astepta minuni de la toate firmele fantoma care ofera pastile de slabit, supe de varza care sa te scape imediat si pentru totodeauna de kilogramele in plus! Fara miscare nu ai sanse foarte mari sa slabesti cu adevarat.

PS: Nu-mi spuneti ca a venit doar pentru ca este nevoit sa faca miscare datorita situatiei in care se afla, omului chiar ii placea ce face. Va intrebati daca in asemenea situatiei si la o asemenea varsta se mai poate zambi? Da, se poate, mai ales in sala de forta!

PS 2: Fara nicio legatura cu subiectul, pentru ca in ultima vreme tot mai multi prieteni care imi citesc blogul imi pun aceeasi intrebare: De unde imi pot cumpara bilete de avion ieftine? Uitati aici o adresa ca sa nu fiu nevoit sa mai fac un articol doar pentru aceasta intrebare: bilete de avion ieftine de la una dintre companiile cu cele mai bune preturi.

Leave a Reply