Ventuzele pentru masajul anticelulitic – un tratament eficient si accesibil

Ventuze silicon cu maner

Celulita este una dintre cele mai comune probleme ale femeilor, fiind intalnita la toate varstele si aproape inevitabila. Femeile sunt predispuse celulitei in mod natural din cauza nivelului mai mare de grasime din corp. Este foarte greu astfel sa scapam de aspectul neplacut de coaja de portocala. Acesta poate fi insa ameliorat prin abordarea unui stil de viata sanatos si actionarea pe toate planurile (alimentatie, sport, masaj, aplicarea de substante hranitoare asupra pielii etc). Ventuzele din silicon sunt un instrument foarte util in lupta cu celulita, oferind un masaj special si surprinzand depunerile de grasime printr-o abordare noua.

Ventuzele de masaj anticelulitic au pret accesibil si sunt usor de folosit

Ventuzele de masaj anticelulitic sunt adaptate pentru diferite zone ale corpului ce pot fi afectate de celulita. Unele femei manifesta cazuri mai accentuate pe coapse, in timp ce la altele fesele sau abdomenul au un aspect de portocala mai pronuntat. Bratele si gambele nu sunt nici ele ocolite. Din fericire, ventuzele pot fi aplicate peste tot.

Acest lucru este posibil datorita faptului ca un set de ventuze masaj anticelulitic la pret accesibil include ventuze de diferite dimensiuni.

Ventuzele mici pot fi astfel folosite pe brate sau gambe. Se intampla adesea ca multe persoane care desi nu au neaparat o greutate mare sa se confrunte cu cazuri severe de celulita din cauza unui nivel ridicat de grasime in corp sau a retentiei de apa. Aceste persoane au prin urmare o circumferinta mai mica a bratelor si gambelor, ceea ce face ca ventuzele mici sa fie cele potrivite. Ventuzele mici vor aplica o suctiune potrivita asupra zonelor afectate si vor putea fi controlate foarte usor.

Ventuzele medii pot fi folosite asupra bratelor si gambelor de catre persoanele cu circumferinte mai mari in aceste zone. Ventuzele medii pot fi folosite apoi asupra abdomenului, coapselor sau feselor. Acestea sunt potrivite si pentru a fi aplicate sub tehnica alunecarii. Folosite alaturi de ulei de masaj, acestea pot fi plimbate pe zonele afectate pentru o actiune mai intensa.

Nu in ultimul rand, ventuzele mari pot fi aplicate pe aripioarele din zona inferioara a spatelui, cat si pe coapse sau fese atunci se resimte nevoia unei suctiuni mai puternice.  Ventuzele mari sunt ideale pentru masajul spatelui, fiind astfel o metoda foarte buna de relaxare pentru orice moment.

Un set de ventuze masaj anticelulitic la pret accesibil include in mod ideal ventuze din fiecare dimensiune, astfel incat sa permita tratarea tuturor regiunilor cu probleme.

Ventuzele de masaj anticelulitic pot fi aplicate pe cont propriu in cele mai multe dintre cazuri. In zonele in care acest lucru nu este posibil se poate apela la un membru al familiei.

Masajul anticelulitic cu ventuze poate varia in intensitate pe parcursul sedintelor, suctiunea fiind reglata pentru a surprinde pielea si a facilita detoxifierea si eliminarea depunerilor de grasime. Nivelul optim (si suportabil) de suctiune se poate afla prin exercitiu. Fiecare persoana se manifesta diferit.

Ar mai fi de mentionat ca este recomandat ca fiecare set de ventuze masaj anticelulitic sa fie folosite de catre o singura persoana, din motive de igiena. Ventuzele se ingrijesc foarte usor, fiind de ajuns sa fie spalate cu apa cu sapun. Nu este recomandata utilizarea de alcool pentru curatare, acesta putand sa aduca deteriorari si sa afecteze maleabilitatea siliconului. Ventuzele masaj anticelulitic de pret accesibil nu fac rabat de la calitate si au o rezistenta buna.

Dupa cum spuneam si mai sus, un set de ventuze masaj anticelulitic are pret mai mult decat accesibil, fiind o investitie foarte inspirata. Un astfel de set, alaturi de ulei de masaj, o dieta echilibrata si un efort fizic constant va aduce imbunatatiri vizibile rapide.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *