Un apartament nou si deosebit in Bucuresti

casaDe cand ma stiu stau in chirie. Am o casa, insa este undeva pe la tara si nu planuiesc sa ma retrag prea curand acolo deoarece mai am muuult timp pana sa ajung la pensie. Totusi, cred ca a venit momentul sa ma gandesc la o locuinta proprietate personala intr-unul din orasele mari ale Romaniei. Problema este ca gandul imi spune ca daca e sa ma mut, macar sa o fac in capitala. Ideea e ca Bucurestiul imi ofera infinit mai multe posibilitati decat oricare alt oras, fie ca vorbim de Iasi, Cluj sau Timisoara. In plus, e amuzant faptul ca in Cluj, spre exemplu, pretul unui apartament echivaleaza cu cel din Capitala sau uneori este mai mare. Parca in Iasi ar mai merge, dar totusi, evenimentele din domeniul in care activez si posibilitatile de angajare nu sunt aceleasi ca in Bucuresti.

De aceea, de cateva zile am inceput sa caut o locuinta putin mai deosebita, aflata intr-o zona buna, in Capitala. Am gasit un apartament de lux ansamblu rezidential Central Park Bucuresti, care are 3 camere si dispune totodata si de o panorama superba gratie asezarii cu fata spre parcul ce apartine complexului respectiv. Imi place cum este mobilat si se pare ca dispune de toate dotarile de ultim moment. Mai tin cont si de faptul ca are garaj subteran, ceea ce este ideal pentru ca planuiesc ca in viitorul apropiat sa imi iau si o masina. Oricum, intr-un oras atat de mare este dificil sa te descurci fara automobil, mai ales daca esti in general o persoana activa si trebuie sa fii prezenta la diverse evenimente ce tin de sfera jobului.

Ma incanta ideea acestui apartament cu atat mai mult cu cat nici cheltuielile de intretinere nu sunt enorme, dupa cum ma asteptam. Si ca totul sa fie perfect, va mai spun ca se afla la 30 de minute de aeroport, iar in imediata apropiere a complexului rezidential se gasesc numeroase magazine, restaurante, scoli si localuri pentru petrecerea timpului liber dupa o zi aglomerata la locul de munca.

In acest moment studiez piata, asa ca daca va bate gandul sa il cumparati, sa stiti ca nu ma supar neaparat. 🙂 Piata imobiliara e plina de oferte, insa aceasta este una deosebita, potrivita persoanelor pretentioase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *