Totul despre camerele spion

O camera spion este un dispozitiv care permite utilizatorului sa captureze imagini in secret. Camerele spion sunt adesea deghizate in obiecte aparent obisnuite, care se regasesc in anumite locuri ale unei locuinte sau incaperi, precum detectoare de fum, cutie de servetele, ceas digital, jucarii de plus, pixuri, televizoare etc. Camera ascunsa in interiorul unor astfel de obiecte este capabila sa inregistreze imaginea prezenta in fata acesteia, fara a alerta persoana tinta, iar aceasta nu stie ca este inregistrata.

Exista numeroase locuri unde se pot ascunde aceste camere, motiv pentru care unele pot fi mai flexibile decat altele, fapt care le permite sa inregistreze nestingherite imagini in mai multe locuri. De exemplu, camerele ascunse in agrafe pot fi utilizate fara a starni suspiciunea nimanui si au abilitatea de a inregistra imagini clare, in special in timpul zilei sau in incaperi luminate.

Camerele spion pot fi fixe sau mobile, destinate autoturismelor, locuintelor sau locurilor de munca, astfel ca acestea isi gasesc un nou loc de ascuns in functie de necesitati. Cele mai populare sunt dispozitivele mobile care sunt deghizate in pixuri, ceasuri, cravate, stick-uri USB, butoni, palarii, ochelari, brelocuri, cesti de cafea, brichete, telefoane mobile, lanturi si multe altele.

Este important de stiut ca utilizarea camerelor spion poate fi ilegala in multe tari. De exemplu, este ilegala montarea unor astfel de dispozitive in zone unde indivizii se asteapta la intimitate, precum toalete, cabine de proba sau vestiare. De asemenea, este ilegala montarea unei camere spion in locuinta altuia sau intr-o zona detinuta de acesta. Este ilegala impartasirea imaginilor obtinute cu media, fara a obtine acordul de a o face. In plus, inregistrarea conversatiilor intre membri ai publicului nu este permisa, excluzand cateva circumstante. Cu alte cuinte este ilegal sa folosesti camere spion sau imaginile obtinute dupa utilizarea unui astfel de dispozitiv pentru orice scop ilegal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *