Tableta cu ecran mat

Am mai discutat pe acest blog despre display-uri si de ce nu imi plac mie ecranele glossy.

Fiindca prefer ecranul mat, adica anti glare, am tot cautat zilele astea o tableta cu un astfel de display. Din pacate, nu am gasit nimic. Cel putin nimic care sa corespunda bugetului meu de aproximativ 400-500 lei.

E un pic ciudat, avand in vedere ca nu toata lumea prefera acele folii de protectii (unele mate), despre care nu am auzit numai lucruri „de bine” dat fiind faptul ca uneori raman bule de aer la aplicare daca nu esti „profesionist” si tind sa cred ca si claritatea are oarecum de suferit. Sau ma insel?

In orice caz, brusc nu mai sunt atat de incantat de ce poate face tehnologia, avand in vedere ca in anul de gratie 2015 nu ai posibilitatea sa achizitionezi o tableta cu ecran mat la un pret decent. Sincer, nu cred ca exista in acest moment tablete cu ecran anti glare chiar si daca mai suplimentez bugetul. Eu am intrat pe un magazin online cunoscut, am setat bugetul pe care il am si am dat un search, fara succes insa.

Si e oarecum amuzant deoarece foarte multi dintre cei care detin o tableta o folosesc fara dar si poate si afara. Pe banci, in parc, cand astepti autobuzul in statie, etc. Ce faci vara, cand soarele bate cu putere fix in ecranul tau glossy, care dintr-o minunatie, devine destul de enervant? Si nu, nu sunt ironic, avand in vedere ca si tableta mea, recent achizitionata, nu are ecran mat, dar pana acum, in casa, e ceea ce trebuie, motiv pentru care o sa-i fac si un review in curand. 🙂

One comment

  1. Într-adevăr, e greu cu lipitul foliei pe display. Dacă e perfect curat, nu rămân bule, însă este greu să o aplici exact cum ar trebui şi s-ar putea să rămână pe margine nişte zone unde rămâne dezlipit.

Leave a Reply