Politica? Mai bine nu!

Nu am urmarit niciodata activ ce se intampla pe scena politicii romanesti. Un motiv ar fi faptul ca nu ma pasioneaza politica. Un motiv „mai mare” si mai intemeiat ar fi acela ca in politica se perinda de atatia ani numai combinatori si acest lucru imi starneste un mare dezgust.Sunt o multime de persoane dubioase, persoane care finanteaza partidele cu milioane de euro, dupa cum bine aflam din ultimele stiri. Aceste persoane insa s-au imbogatind facand ce altceva decat… politica?

Recent am auzit la o stire ca un om politic de la noi are peste 800 milioane de dolari ascunsi intr-un cont la o banca elvetiana. Ma gandesc cum poti sa faci acesti bani in mod cinstit, intr-o singura viata? Pardon, vorbim probabil de jumatate de viata, adica, mai exact cum produci aceasta suma in doar 50-60 ani prin afaceri legale? Chiar daca s-ar putea, cati ar avea sansa asta?

Este inadmisibil ce se intampla in tara noastra, iar acest lucru nu il spun numai eu, il spune o multime de alti oameni. Acum probabil va intrebati care este solutia. Exista insa o solutie? Sau situatia este scapata de sub control?

Personal, nu stiu ce sa mai cred.

Stiu insa un singur lucru: momentan nu imi doresc sa intru in politica. Circul si combinatiile sunt in mare voga in acest domeniu de activitate, asa ca, de ce ti-ai dori, ca om integru, sa te murdaresti cu asemenea lucruri?

Apropo, daca tot am vorbit de politica, am si eu un mesaj catre politicienii corupti: domnilor, mai elegant. 800 milioane? Pai ce, credeti ca aveti 9 vieti? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *