Nu e asa simplu sa castigi bani din pariuri!

Aceasta e principala intrebare a oricarei persoane care se apuca de pariuri sportive. Influentat fiind de fostii mei colegi de liceu, am cochetat si eu o vreme cu acest hobby. Nu a reusit sa imi distraga atentia decat vreo cateva saptamani, insa sincer va spun ca in fiecare zi intram pe casapariurilor.ro pentru a vedea ce meciuri sa mai bag pentru un potential castig.

Ei bine, am cheltuit cateva sute de lei bune. Am inceput initial cu un bilet de valoare mica, in jur de 1.20 – 1.50 lei, bineinteles necastigator. Acest bilet nu pot sa spun ca l-am pus eu pentru ca tot un coleg mai initiat decat mine a ales ce meciuri sa bagam ca sa iasa castigator. Nu a fost sa fie, am zis atunci eu, si am mers pe mana mea, cum s-ar spune, iar a doua zi am inceput sa bag 10 lei. Asa cum va asteptati, soarta mi-a jucat feste din nou. Am zis ca a treia oara trebuie sa am noroc si chiar asa a fost. Am mai pus 10 lei si am castigat vreo 40 lei si un pic.

Atat mi-a trebuit! Am inceput sa urmaresc pagini de Facebook, site-uri care ofereau ponturi sportive si alte surse online care pareau ca au o rata buna de castig. In realitate insa, mai toata lumea pierde si daca vreodata cineva iti va promite ca in schimbul unei sume modice iti ofera ponturi miraculoase, atunci fii sigur ca esti gata sa mai arunci niste bani in plus pe geam. Cineva care are un venit consistent, nu iti va oferi ponturile sale pe sume derizorii.

Cat timp am cochetat eu cu pariurile, mai aruncam cate o privire zilnica pe diverse site-uri unde comenteaza destui pariori mai mult sau mai putin experimentati. Am vazut ca si cei mai experimentati dintre ei au castiguri foarte mici, de maxim cateva sute de lei, semn ca nu traiesc efectiv din asta.

Consider ca nu merita sa dezvoltam acest subiect pentru ca e contraproductiv. Inainte de a afla daca se castiga sau nu bani din pariuri, cititi cu atentie zecile sau chiar sutele de articole de pe internet unde multi oameni se plang ca au ajuns paraziti, si-au vandut casele, si-au amanetat toate bunurile si si-au ruinat familia din cauza acestei dependente numita simplu: pariuri sportive!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *