Mi-am setat rutina de dimineata astfel incat sa nu mai pierd timpul fara sens

Timpul este foarte pretios. Cu toate acestea, probabil nu profiti din plin de timpul pe care il ai la dispozitie. De exemplu, in medie, un american foloseste 3 ore zilnic pe retelele sociale, precum Facebook, Twitter sau Linkedin.

Chiar daca nu folosesti la fel de multe ore stand pe retelele de socializare, probabil ca pierzi mai multe ore cu jocurile pe telefon, pe site-urile web de divertisment (9gag), pe televizor sau urmarind serialele favorite pe Netflix.

Probabil ca e distractiv sa faci toate aceste lucruri, dar in viata exista si lucruri care conteaza mai mult. De exemplu, prioritatile tale ar putea include sa petreci mai mult timp cu familia sau prietenii si sa iti stabilesti anumite obiective pentru viitorul tau.

Daca ai sti cum sa faci asta, nu ai mai fi neproductiv si ai incepe sa faci lucruri care conteaza cu adevarat pentru dezvoltarea ta.

Iti voi prezenta cateva metode simple de productivitate pe care le poti utiliza incepand de astazi. Punerea in aplicare a macar unuia dintre acestea poate duce la o productivitate multipla, prin urmare vei avea mult timp pentru lucrurile de care iti spuneam, cele care conteaza.

Incepe diminetile intr-un mod corect

Diminetile tale dau tonul pentru tot restul zilei si pentru o productivitate optima. Multi experti recomanda in acest sens sa ai o rutina atunci cand te trezesti dimineata.

Aceasta face ca tu sa te simti sigur toata ziua, in loc sa reactionezi in mod continuu la ceea ce alte persoane doresc de la tine.

Rutina optima de dimineata depinde numai de tine, dar exista cateva alternative pe care expertii le recomanda des.

De exemplu, rutina ar putea include 10 minute de relaxare, 15 minute de exercitii fizice sau pur si simplu bautul unei cesti de cafea inainte de a porni computerul.

Dupa ce ai completat rutina ar trebui sa incepi sa lucrezi.

Ceea ce recomanda oamenii productivi sa faci este realizarea a trei obiective pentru ziua pe care abia ai inceput-o.

Trebuie sa ai curajul sa faci primul pas in directia potrivita, dupa care totul va parea mult mai usor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *