M-am mutat la casa

Am stat o buna bucata de vreme la bloc, in oras. Ei bine, de mult timp cochetez cu ideea de a ma muta undeva la marginea orasului, intr-un cartier de vile, unde sa am o curte mare si unde sa pot cultiva fructe si legume pentru consumul propriu.

Adevarul e ca nu ma pot acomoda cu schimbarile rapide si cu zgomotul infernal din oras. Si nu vorbim de orice oras, ci de unul dintre cele mai mari din tara.

Asa ca, mi-am luat inima in dinti si de curand am achizitionat o casa batraneasca, asa cum va spuneam, la marginea orasului, unde ma simt liber sa fac ce vreau. Nu imi mai e jena ca poate deranjez vecinii ca dau muzica prea tare la ore tarzii sau ca plange cel mic 1 ora incontinuu, deoarece momentan nu am vecini in apropiere. Cea mai apropiata casa se afla la aproximativ 500m de locuinta pe care am achizitionat-o eu.

Si odata cu achizitia, mi-am dat seama ca trebuie sa schimb acoperisul.

De ce? Pentru ca, desi pare amuzat, motivul nu e chiar unul fericit: ploua in casa.

Da, nu imi dau seama cum intra acei picuri care cad din tavan, insa am fost constient de la bun inceput ca, achizitionand o casa batraneasca va trebui fie sa o daram, fie sa ii aduc imbunatatiri.

Si cum momentan sunt lefter, ma gandesc serios sa fac un credit pentru a schimba acoperisul din tabla cu unul din tigla metalica wetterbest.

Am auzit numai lucruri bune despre acest tip de tigla metalica si avand in vedere ca si prietenii mei, care s-au mutat mai devreme la casele lor, au comandat acelasi material, cred ca in momentul de fata ramane singura optiune.

Este sigura, usoara, arata extrem de bine si nu in ultimul rand, se gaseste la un pret bun.

Cel mai probabil, cea mai dificila alegere va fi cea legata de culoare, astfel incat astept de la voi sugestii de culori preferate pentru a schimba cat mai repede acoperisul acesta vechi din tabla. Am luat legatura cu o societate care livreaza direct din stoc tigla metalica wetterbest si mi-au spus ca exista o mare varietate de culori, asa ca, recomandarile sunt binevenite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *