Informatii utile despre politele RCA

asigurare rcaAsigurarea RCA este obligatorie in Romania si de obicei online gasesti cele mai bune preturi la acest serviciu.

Sunt multe firme cunoscute unde poti incheia rapid o polita RCA pentru masina ta, iar eu am avut de ales intre Asirom, City Insurance, Allianz Tiriac, Generali, Groupama, Omniasig, Astra Asigurari, Uniqa, Euroins sau Carpatica Asig.

In final, am mers pe mana specialistilor de la Omniasig fiindca am considerat personalul lor unul pregatit si foarte de treaba.

Totusi, preturile nu difera foarte mult de la o firma la alta, iar aici depinde si perioada pe care doresti sa inchei polita; eu am ales 12 luni.

Unele companii ofera si mici bonusuri sau atentii daca te hotarasti sa le devii client, iar cele mai multe iti ofera posibilitatea de a-ti trimite direct la domiciliul personal asigurarea abia comandata. Cu livrare gratuita, bineinteles.

De asemenea, la plata cu cardul, polita se primeste si prin e-mail in cel mai scurt timp.

Un alt serviciu interesant pus la dispozitie de majoritatea firmelor care ofera asigurari RCA este acel „reminder” sau „memento”, care, asa cum ii spune si numele, iti aminteste cand expira polita actuala, astfel incat tu sa nu iti faci griji cu privire la acest lucru.

In 2015, foarte multi soferi, iar aici ii includem si pe cei din Romania, au comandat asigurarea online, deoarece, zic ei, este cel mai simplu mod prin care iti poti pastra masina in siguranta, conducand sute de kilometri fara griji.

Formularele online care iti spun exact cat ai de platit sunt la mare cautare, avand in vedere ca afli imediat un pret concret, completand doar cateva casute libere referitoare la datele propriului autovehicul.

Totodata, oferta de rca in rate este in zilele noastre una extrem de populara pentru ca pe buna dreptate, trebuie sa recunoastem ca nu toti ne permitem sa platim integral aceasta asigurare obligatorie.

Mai mult decat atat, in scopul venirii in ajutor a fiecarui client, tot mai multe firme care incheie polite RCA au hotarat sa raspunda rapid oricarei solicitari, iar in acest sens, programul de lucru a fost prelungit si de aceea, acum te bucuri de suport telefonic sau online non-stop. Trebuie doar sa alegi cu grija compania pe care sa te bazezi multi ani de acum inainte!

Leave a Reply