Emisiuni si filme la care ma uit la TV

Avand in vedere ca sunt un om ocupat in general, nu am timp sa ma uit la televizor decat in weekend. Imi plac in special filmele, dar si cele cateva emisiuni care se difuzeaza pe posturile TV puse la dispozitie de furnizorul meu de servicii telecom.

Astfel, inca de cand ma trezesc dau drumul la televizor si ma uit la stiri sa vad ce s-a mai intamplat in tara. Nu ratez buletinul meteo, dar nici stirile din sport, fiindca ma intereseaza atat cum o sa fie vremea in saptamana ce urmeaza, dar si ce meciuri de fotbal o sa se mai joace. Trebuie sa recunosc ca la acest capitol, postul preferat ramane antena 1 live, care are si niste prezentatoare foarte dragute. Dupa stiri, urmeaza un film serial pe care nu il ratez de ceva timp. Se numeste „Mostenitorul pierdut”, un film plin de adrenalina si suspans. Pot spune ca nu am mai vazut de mult timp o comedie la care sa rad atat de copios. „Mr Bean” este un alt serial difuzat de Antena 1, in care nu ai cum sa nu te distrezi de toate peripetiile prin care trece personajul central si implicit de solutiile pe care acesta le gaseste pentru a rezolva problemele cu care se confrunta.

Dupa aceea, urmeaza Observatorul de Weekend, dar si „Mireasa pentru fiul meu”, emisiune la care se uita mai mult sotia mea. Duminica incerc sa nu ratez insa „Splash! Vedete la apa”, un show in care mai multe vedete autohtone se intrec in sarituri la o piscina cu trambuline.

Recunosc ca urmaresc si protv live, unde programul este la fel de diversificat si pot spune ca difuzeaza unele filme destul de interesante. Sambata stau in fata televizorului la „Apropo TV”, o emisiune care iti pune zambetul pe buze, prezentata de Andi Moisescu, dar si la „Romania, te iubesc!”, unde sunt prezentate diferite situatii sau mici anchete care incearca de multe ori sa ne trezeasca la realitate. In materie de filme, acestea sunt din plin. De exemplu, saptamana asta o sa urmaresc „Toate panzele sus”. Ecranizarea nu am vazut-o, insa romanul l-am citit si mi-a placut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *