Cele mai bune anvelope pentru iarna de care poti profita

anvelopeStim cu totii vorba ca omul gospodar isi face vara sanie si iarna car, iar acest lucru se aplica foarte bine si in cazul anvelopelor auto. Asta pentru ca nu trebuie sa astepti ultimul moment pentru a-ti cumpara anvelope pentru iarna, putand sa faci acest lucru oricand, chiar si acum cand vremea nu impune asa ceva.

Si daca vrei cateva recomandari anvelope, trebuie sa stii ca brandurile mari si foarte cunoscute ofera si cele mai bune variante pentru siguranta si performanta automobilului tau. In plus, firmele vin cu noi si noi serii in fiecare an, pentru ca oamenii interesati sa aiba de unde sa aleaga.

Cele mai cunoscute branduri de anvelope

Una dintre cele mai mari firme din anvelope din lume este BridgeStone si de cativa ani acestia sunt alesi ca avand cele mai bune modele, indiferent de tipul lor. Mai mult decat atat, ei au fost mereu pionieri in ceea ce inseamna noi si noi tehnologii pentru anvelopele de iarna, iar cea mai buna serie este Blizzak. Aceasta ofera tractiune si franare excelente, dar si o manevrabilitate usoara si confort, indiferent de conditii. Nu sunt singurele anvelope excelente pentru drumurile de la noi, dar probabil ca ofera cele mai bune conditii pentru un sofat usor si in deplina siguranta.

Tot la categoria recomandari anvelope pentru iarna ii putem trece aproape din oficiu pe cei de la Michelin. Acestia stralucesc in special prin seria X Ice, una despre care specialistii spun ca ofera cea mai buna tractiune si acceleratie pe gheata, zapada si polei. De asemenea, anvelopele isi mentin foarte bine flexibilitatea si cand temperaturile scad, dar si atunci cand acestea depasesc media anotimpului si de asemenea reusesc sa ofere mai multa eficienta la consumul de combustibil.

O alta solutie foarte buna, dintre cele de varf, vine de la Yokohama IceGuard. Aceasta serie este cea mai noua si rezultatele ei se datoreaza in special formei deosebite pe care o au santurile de pe suprafata anvelopelor. Acestea “musca” mai bine din gheata si zapada si astfel ofera o aderenta superioara oricat de dificile ar fi conditiile de drum. De asemenea, modelele laterale ajuta la evacuarea zapezii, a apei si a noroiului, astfel incat controlul sa fie unul mai sigur si mai stabil. Modelele japoneze devin astfel excelente atunci cand drumul devine mai putin practicabil.

In final, merita sa vorbim si despre un varianta mai ieftina, dar probabil cu cel mai bun raport calitate pret. Kimho au anvelope pentru iarna create special pentru a maximiza tractiunea pe gheata si ofera performante bune indiferent de conditii. Dar ele sunt si foarte durabile, depasind majoritatea anvelopelor existente din acest punct de vedere.

Insa cum doar o recomandare anvelope auto pentru iarna nu inseamna mare lucru, este timpul sa vedem si de unde le putem cumpara pe acestea. La Elite Tires Distribution exista toate seriile de avelope prezentate, dar si multe altele pe langa acestea, de la aceiasi producatori sau de la altii. Asa ca solutii exista, ele trebuind doar gasite. Iar ultimul pas este alegerea celei mai bune dintre ele si cumpararea lor.

Leave a Reply