3 espressoare ideale pentru orice buget

espressorEspressoarele nu mai reprezinta o noutate printre pasionatii de cafea. Eu insa, care beau cel mult o cafea pe saptamana si acest lucru se intampla doar la ocazii speciale, cu greu mi-am ales un espressor. Am cerut recomandari de la prietenii pe care ii cunosc si stiu ca au asa ceva, am cautat pe internet pareri si am vazut o multime de clipuri pe YouTube cu review-uri la diferite espressoare si nu in ultimul rand, am citit un ghid despre lucrurile la care trebuie sa te uiti atunci cand alegi un astfel de produs.

Astazi, fiind in weekend, m-am gandit ca este un prilej bun pentru a va recomanda si voua, celor care sunteti in cautarea unui espressor, cateva modele pe care eu le consider ok din mai multe puncte de vedere pe care am sa le detaliez mai jos. Clasificarea am realizat-o in functie de buget, astfel incat veti gasi atat un espressor potrivit pentru o familie cu 2 membri, cat si un model potrivit pentru un local intreg.

1. Nescafe Dolce Gusto Piccolo KP1000E20

Unul dintre cele mai bine vandute espressoare din gama low-cost, Nescafe Dolce Gusto Piccolo KP1000E20 reuseste sa prepare o cafea asa cum doar intr-un bar cu pretentii ai mai baut! Desi are o putere de 1500W, nu consuma foarte mult curent, deoarece printre functiile sale se numara si un mod inteligent de economisire a energiei electrice.

Nu ar fi foarte multe de spus despre acest produs, avand in vedere ca isi face foarte bine treaba pentru cineva care nu are foarte mari pretentii si nu isi doreste sa cheltuie o avere pe un simplu espressor. Cappuccino rezultat are un gust incredibil, deci nu va recomand decat sa-l testati!

2. Philips Saeco Poemia HD8325/79

Philips este un brand cu notorietate pe piata espressoarelor de cafea. De fapt, daca stau bine si ma gandesc, am o multime de produse marca Philips, printre care si o masina de tuns pe care o folosesc de circa 3-4 ani fara sa intampin nici cea mai mica problema. Totusi nu despre ea era vorba aici, ci despre Saeco Poemia HD8325/79, un produs ideal pentru o familie mai numeroasa. Acesta se alimenteaza cu cafea macinata si nu cu capsule, cum este cazul espressorului Nescafe de mai sus. De altfel, Philips Saeco Poemia HD8325/79 reuseste sa va prepare cafeaua preferata intr-un timp record si dispune si de un dispozitiv de spumare decent. Nu pot sa spun decat ca isi merita banii, mai ales daca ma refer strict la raportul calitate-pret.

3. Philips Saeco Royal HD8920/09

Philips Saeco Royal HD8920/09 nu este doar un alt espressor dintr-o lista lunga, ci un produs de care ai nevoie in orice imprejurare. Se poate folosi cu succes si intr-un local, asigurand perfomante bine definite. Timpul de asteptare este aproape insesizabil, mai ales ca vorbim de un espressor automat, care vine cu multiple optiuni. Printre ele enumar doar functia de autocuratare si functia care va lasa sa setati personal temperatura urmatoarelor cafele pe care va pregatati sa le savurati impreuna cu cei dragi.

Se alimenteaza cu boabe, este construit dintr-un material durabil, iar aici vorbim de otel inoxidabil. Va mai desparte doar o apasare de buton ca sa il adaugati in colectia voastra cu electrocasnice performante!

Leave a Reply