Te-ai saturat de completat tipizate?

Pentru ca munca oricarui contabil (si nu numai) sa devina mai usoara, au aparut in urma cu cativa ani metode prin care se pot personaliza tipizatele (facturi, chitante, etc) astfel incat sa nu mai fie nevoita persoana in cauza sa completeze la fiecare emitere de factura ori chitanta datele firmei personale, ci doar detaliile cumparatorului si serviciile ori produsele vandute.

Desigur, tot in urma cu ceva timp au aparut si programele de facturare online care incep sa ia amploare incet, dar sigur, pentru ca in cativa ani o sa pasim cu mai mult de un picior in era digitala, desi sincer sa fiu, acest lucru nu-mi place. Daca-ar ramane omenirea la stadiul actual, ar fi binisor, zic eu… insa sunt sanse mari ca in viitor sa ne fie mai bine, ori si mai prost. Merita sa incercam, n-avem altceva de facut decat sa ne traim minutele intens.

In cazul in care v-ati saturat de completat hartii, am gasit eu solutia care va poate scoate din prapastie, daca pot sa-i spun asa „metaforic vorbind” – solutia se numeste Sc Euro Paper Srl din Brasov, care detine o retea de site-uri printre care www.FacturiPersonalizate.ro – un site de unde puteti comanda Facturi Personalizate, Chitante personalizate autocopiative, Monetare, Avize, CMR-uri, bonuri de comanda / consum, registru jurnal / incasari / plati, bilete de spectacol, dispozitii de plata sau alte formulare tipizate ce pot fi personalizate dupa modelul dumneavoastra.

Se fac livrari oriunde in Romania prin curierat, termenul de executie variaza in functie de comanda plasata, insa pot spune ca de cate ori am comandat de la ei, intr-un interval de 24-48h am primit comanda. Ei raspund prompt solicitarilor, amabili de altfel, vor ajuta orice persoana ce doreste sa colaboreze cu ei pe o perioada nedeterminata. Preturile foarte bune si calitatea produselor finite reusesc sa multumeasca chiar si cei mai pretentiosi clienti.

Vi-i recomand cu incredere iar daca aveti pareri despre ei, nu ezitati sa lasati un comentariu la subiect.

Leave a Reply