Muzica sarbeasca

serbia culori drapelZilele astea i-am promis mamei ca ii voi pune niste muzica noua, sa aiba ce asculta atunci cand bucatareste.

Toate bune si frumoase, doar ca gusturile mele nu coincid cu ale ei, drept urmare de fiecare data trebuie sa o intreb pe ea daca ii place artistul x sau piesa y.

Si pentru ca mama stie asta deja, acum nu mi-a mai dat prilejul sa tot o intreb ce sa-i pun pe mp3, asa ca a aruncat ideea de a ma uita peste ce se canta la sarbi si astfel am descoperit mai multe playlisturi cu muzica sarbeasca.

Pe Trilulilu mai exact, unde userul „petreradu1”, renumit deja pentru mixurile realizate de-a lungul timpului, a incarcat si cateva colaje compuse din piese sarbesti, in general, de petrecere. Exact pe gustul mamei! Si nu numai. Ascultandu-le, nu ma dau inlaturi sa spun ca mie imi plac aproape la fel de mult.

Nu stiu exact artistii din mixurile domnului respectiv si nici numele pieselor ascultate, tot ce pot sa spun e ca „sunt ce trebuie” si daca vreti sa ascultati si voi ceva muzica buna, balcanica, in general mai frumoasa decat manelele noastre vechi (atentie, am spus „vechi”), atunci puteti cauta pe Trilulilu.ro „muzica sarbeasca”, „melodii sarbesti” sau „petrecere sarbeasca” si cel mai probabil veti constata ca voia buna nu le lipseste sarbilor.

Acum, ce-i drept, cand ascult melodiile lor saltarete, ceea ce imi lipseste mie este o sticla de vin bun.

Leave a Reply