Idea::Bank are numeroase avantaje la credite de nevoi personale si dobanda la depozit

Idea BankCheltuielile si veniturile sunt doua variabile care iti influenteaza comportamentul de consum. Oricat de mult te-ai stradui sa economisesti si sa nu depasesti bugetul, la un moment dat va fi nevoie de o investitie mai mare pentru a pune in practica ideile tale sau poate vei avea nevoie de bani pentru a-ti indeplini un mare vis. Un credit de nevoi personale te va ajuta sa iti indeplinesti dorintele mult mai usor.

Pe de alta parte, in momentul in care veniturile depasesc cheltuielile te gandesti ca e intelept sa fii econom si sa apelezi la un depozit bancar cu o dobanda avantajoasa. Asa vei pune bani de-o parte pentru cheltuieli viitoare, care nu necesita finantare urgenta.

Daca obtinerea unei finantari sau constituirea unui depozit ti se par complicate, exista un mod simplu, rapid si transparent prin care obtii numeroase avantaje la orice produs bancar.

Solutia vine de la Idea::Bank, banca unde vei gasi produse si servicii financiare croite pe placul consumatorilor romani: simplu, prompt, personal si transparent. Scopul lor e sa devina banca preferata a oamenilor cu idei. Pe scurt, vor sa ofere clientilor ceva nou, simplu, altfel.

Simplificat = Creditul de nevoi personale Idea::selfie

Aceste credite de nevoi personale au fost gandite astfel incat totul sa fie simplificat pentru tine. Poti obtine pana la 90.000 lei si tot ce iti trebuie e un singur document pentru a aplica, actul de identitate. Aprobarea se face rapid, in doar 24 de ore de la depunerea documentatiei de credit. In plus, ai dobanda avantajoasa, cu un DAE incepand de la 8,96%%, iar costurile sunt avantajoase si transparente:  Comision de analiza: 250 lei; Dobanda calculata astfel: 6,9% + ROBOR la 3 luni; 0% comision de administrare credit si 0% comision de rambursare anticipata.

Exemplu de calcul: Pentru un credit in suma de 35.000 lei pe un termen de 5 ani, rata anuala a dobanzii variabile este de 8,23% (pentru ROBOR la 3 luni de 1,33%, valabil in data de 15.04.2015), rata lunara de 714 lei, suma totala de plata de 43.134 lei, DAE 8,96%%. *Oferta „1 singur document” este valabila pentru solicitantii salariati cu venituri standard.

Idea::credit card – mereu in portofelul tau

idea credit card

O alternativa la creditul de nevoi personale este cardul de credit, pe care poti sa-l folosesti pentru cumparaturi zilnice, in calatorii sau in situatii neasteptate.  Acest card de cumparaturi e emis sub sigla MasterCard si poti obtine pana la 50.000 lei. E nevoie de un singur document pentru a-l solicita in cazul in care ai venituri standard: cartea de identitate. La contul tau poti solicita emiterea a pana la trei carduri de credit suplimentare. Vei avea parte de multe avantaje de cost: comision retragere numerar de la orice ATM din lume: 0 lei; comision de emitere initiala card de cumparaturi principal/suplimentar: 0 lei; comision anual de administrare card principal/suplimentar: 0 lei, in primul an; dobanda curenta fixa: 25% pe an.

Exemplu de calcul: Pentru cardul de cumparaturi Idea::credit card, dobanda anuala efectiva (DAE) de 28%/an  este calculata pe o perioada de 5 ani pentru o limita de credit in valoare de 5.367 lei, cu o dobanda de 25%/an, un comision de administare anuala card de 0 lei si comision de emitere initiala card de 0 lei. DAE a fost calculata in ipoteza in care limita de credit este retrasa integral de la ATM, dupa acordare.

Idea::depo – depozitul la termen cu dobanda dubla in ultima luna

Daca vrei se economisesti pe termen scurt, mediu sau lung, cu depozitele la termen Idea::depo faci cea mai buna alegere. Depozitul poate fi constituit in LEI, EURO sau USD, pe ce perioada iti doresti:: 1, 3, 6, 9, 12, 18 sau 24 de luni. Te bucuri de o dobanda la depozit foarte avantajoasa, care va ramane neschimbata pe intreaga perioada a depozitului. Mai mult, in cazul depozitelor constituite pe minim 6 luni, dobanda se dubleaza in ultima luna. Constituirea unui depozit este simpla: trebuie doar sa deschizi un cont curent in moneda depozitului. Poti incasa castigul din dobanda in contul curent sau il poti  adauga la valoarea depozitului, iar comisionul de retragere la scadenta este ZERO. Economiile tale sunt in siguranta si sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar.

Oferta „dobanda dubla in ultima luna” este valabila pentru depozitele constituite pe o perioada de minim 6 luni de zile. Oferta valabila pana la data de 31.12.2015.

Leave a Reply