Geamurile termopan au devenit o necesitate

geamuri termopanPersonal, consider ca geamurile termopan au devenit o necesitate pentru orice locuinta. Fie ca vorbim de un bar, un sediu social sau pur si simplu, de apartamentul in care locuim, avem nevoie de termopane deoarece acestea prezinta numeroase avantaje.

In primul rand, se stie deja ca firmele consacrate in domeniu au pus tehnologia in folosul clientilor si au lansat pe piata mai multe tipuri de geamuri care sunt extrem, dar extrem de eficiente din punct de vedere al consumului energetic. Practic, ajungi sa consumi cu pana la 20% sau chiar 30% mai putin la incalzire din momentul in care ti-ai montant termopanele.

Pentru apartamentul din Bucuresti, eu am ales o firma specializata in tamplarie PVC, firma care mi-a oferit o reducere de 50%. Probabil, reducerea atat de consistenta a venit si din cauza faptului ca am un apartament ceva mai incapator, cu 4 camere, iar geamurile necesare au fost destul de mari. Ca sa va spun clar, am apelat la termopane bucuresti.

Si pentru ca baietii au lucrat foarte rapid si profi, am zis sa-i aduc si in Iasi, acolo unde au dat jos vechile geamuri si au montat termopane. E vorba de casa parintilor, iar cu ocazia asta le-am facut si lor o surpriza de proportii.

Atat la apartamentul meu, cat si la casa parintilor, am optat pentru acelasi brand: Gealan. Am fost la mai multi prieteni si nu stiu cum s-a nimerit, dar toti au termopane de la acelasi producator, adica Gealan. Si absolut toti sunt multumiti. N-am vrut sa fac vreo prostie, asa ca mers pe recomandarile lor.

Pot sa spun ca acum, de cand a venit iarna, consumul la caldura s-a redus semnificativ. Nu stiu sa va spun exact cat pentru ca in vara am pus si izolatie, deci e si meritul ei ca eu platesc acum mai putin la intretinere.

Totusi, nu pot sa nu remarc faptul ca termopanele Gealan sunt foarte bune izolatoare fonice. V-am mai spus si cu ocazia altor articole ca am niste vecini cu copii foarte galagiosi, deci cel putin pentru mine, termopanele au devenit o necesitate.

Leave a Reply