Din nou despre tenis

In urma cu o zi va anuntam ca m-am mutat si ca orasul asta nou in care sunt imi da posibilitati multiple de a practica unul dintre cele mai frumoase sporturi pe care am avut ocazia sa le incerc pana acum. Tot caut de ceva timp pe cineva cu care sa ma joc tenis. Persoana pe care o caut nu trebuie sa fie neaparat profesionista pentru ca nici eu nu am facut cursuri de tenis la viata mea. Sa stie insa sa loveasca mingea in directia in care trebuie, sa aiba habar de putinele reguli care sunt in acest sport, sa aiba, de asemenea, voie buna mai tot timpul cand iesim si sa fie cum altfel decat comunicativa si ambitioasa sa castige. In caz contrar, nu va exista spiritul acela al competitiei si se va pierde implicit frumusetea jocului.

Nu tin neaparat sa fie barbat ori femeie, atata timp cat indeplineste micile reguli pomenite in acest articol. Ideea e ca e destul de nasol sa te muti intr-un oras nou, unde nu cunosti foarte multa lume. Nu ca asta ar fi singura mutare pe care am facut-o in viata mea, insa in orasul in care sunt acum chiar nu stiu decat cateva persoane, iar alea ori sunt prea batrane sa mai practice acest sport, ori au deja un partener de joc.

Nu-i graba, pana la iarna sper sa dau de cineva cu aceeasi pasiune, care sa fie dispus/a sa ne jucam de 2-3 ori pe saptamana. Eu sunt la nivel de amator, nu am facut performanta, desi am jucat timp de mai multi ani. Faza e ca nu am fost consecvent, dar sper ca de acum inainte sa joc tot mai des. Sa vedem daca timpul imi permite sa fac asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *