Despre fotografii, Dvd-uri multiplicate si printate si despre un prieten

Personalizare Cd si DvdSaptamana care tocmai a trecut a fost una plina pentru mine. Atat de plina incat, asa cum v-am povestit in articolul anterior, am facut o greseala destul de mare atunci cand am vrut sa imi achizitionez un laptop. Trecand peste asta, chiar a fost o saptamana reusita!

Luni am luat trenul spre Brasov la insistentele unui prieten care stie ca de o vreme ma joc cu un aparat foto si chiar imi iese. De ce zic asta? Pentru ca majoritatea persoanelor care ma cunosc imi spun ca realizez niste fotografii faine, desi eu nu ma consider nicidecum profesionist. Nu pentru ca nu am pregatirea necesara, ci pentru ca mai am multe de experimentat in acest domeniu pana sa ajung fotograf cu job full time.

Ok, prietenul de care va zic imi spune sa imi iau aparatul foto si toate cele necesare si primul tren, ca el ma asteapta in gara la Brasov. Omul m-a chemat pentru a face un set de fotografii & filmari deoarece e la inceput cu deschiderea primei lui companii de software si a dorit sa imortalizeze momentul. Mai pe scurt, vrea sa isi aduca aminte cu drag cand o avea 80 ani, cum a facut primii pasi in afaceri. O idee deloc rea. ­čÖé

Luni seara am ajuns la Brasov, marti am lenevit plimbandu-ma prin oras si fotografiind diverse, iar miercuri a fost ziua in care mi-am indeplinit cu brio toate sarcinile.

Ok, evenimentul s-a terminat. Ce a urmat dupa? Cum prietenul la nevoie se cunoaste, nu am vrut sa il las pe om balta si sa-i dau un singur DVD cu pozele si cu filmarea si astfel am ajuns la S.C. EURO PAPER S.R.L., firma care se ocupa de ceva timp cu Multiplicare Cd, Copiere Dvd. Baietii de aici au facut o treaba foarte buna. Unde mai pui ca au fost si extrem de rapizi?

Pentru ca am fost incantat de serviciile pe care le-au oferit si pentru ca un alt client, care era inaintea mea, a cerut printarea a cateva sute de CD-uri, imediat mi s-a aprins un beculet si am zis ca nu ar fi rau daca i-as face o surpriza prietenului meu. Asa ca am optat si pentru serviciul de print Cd, print DvD care n-a costat foarte mult. Bonusul primit de la prieten s-a dus catre printare, deci n-a fost o problema.

In concluzie, a fost o saptamana plina. Obositoare dar productiva! Acum, ca v-am povestit despre acest prieten si ati aflat printre randuri si cu ce ma mai ocup eu in ultima vreme de nu mai am timp de scris pe blog, sfatul meu e sa apelati cand aveti ocazia la firma respectiva de multiplicare si printare Cd-uri si Dvd-uri, indiferent din ce oras sunteti, deoarece baietii livreaza oriunde in Romania.

Leave a Reply