Deratizare bloc

deratizare sobolaniImi place foarte tare apartamentul in care locuiesc, deoarece este mobilat dupa placul meu. Nu este proprietate personala, locuiesc cu chirie, dar atunci cand a fost ocazia mi-a placut foarte tare zona, nu imi permiteam atunci sa am achizitionez ceva, asa ca am facut un compromis si am zis ca macar mobilierul sa fie pe placul meu.

Locuiesc aici de aproximativ cinci ani si nu am avut probleme pana acum de nicio natura, se mai strica cateodata liftul, dar este o buna ocazie de face putina miscare, care nu strica niciodata.

De acum aproximativ doua luni de zile sunt extrem de trista pentru ca in parcarea subterana unde am locul de parcare am vazut cum misuna niste sobolani. Nu stiu de unde au aparut, nu am mai vazut pana acum si stau aici de atata timp.

Acum este perioada de iarna, nu imi fac atat de mari probleme ca m-ar putea musca in vreun fel, pentru de cele mai multe ori merg in cizme cu toc la birou, dar o sa vina perioada de primvara-vara, cu sandalute si fustite.

Pe langa faptul ca sunt foarte urati, niciodata nu mi-au placut nici macar hamsterii, sunt un pericol real pentru sanatate, fiind purtatori de numeroase boli. Stiu ca multi dintre voi o sa spuna ca trebuie sa facem urgent o deratizare, dar va spun ca am facut acest proces acum aproximativ patru luni, iar bugetul asociatiei de proprietari este facut in asa fel incat sa acopere doua transe pentru noi, locatarii, stabilite in lunile de primavara si toamna.

Actiunea pentru deratizare asociatii de locatari / proprietari se pare ca presupune acoperirea zonei de acces comun, cu tot ce implica aceasta, si pentru ca in perioada in care s-a facut deratizarea locurile de parcare de la subsol nu erau date in folosinta, cred ca peste aceasta zona s-a trecut.

Leave a Reply