Cel mai frumos sport practicat de mine

Cand eram copil am practic mai multe sporturi. Intre timp, anii au trecut, am mai imbatranit un pic si m-am luat cu alte treburi. Probabil din comoditate, dar si din lipsa de timp, am renuntat la a mai practica vreun sport constant. Acum vreau sa joc din nou tenis, nicidecum de performanta pentru ca nici nu se pune problema de asa ceva la varsta asta.

Cum pana acum stateam intr-un oras relativ mic, unde era destul de greu sa gasesti un teren de tenis liber, ei bine, iata-ma ajuns intr-unul dintre cele mai mari orase din Romania. Oportunitatile sunt altele aici asa ca am decis sa ma apuc din nou de tenis. Este un sport care pe mine ma relaxeaza foarte mult, desi imi pune si muschii la treaba. Ca sa fiu sincer, nu am mai pus mana pe o racheta de tenis de fix un an, dar de obicei imi intru repede in forma.

De altfel, tenisul mi se pare a fi un sport elegant, dar cum spuneam, te solicita destul de mult. Si acum imi aduc aminte durerile de spate dar si de maini pe care le aveam dupa fiecare partida de anul trecut. Nu ca as fi jucat tare mult, dar… sa vedem ce imi pregateste anul asta. Deocamdata sunt in cautarea unui partener sau de ce nu, in cautarea unei partenere de tenis. Va anunt in articolele ce urmeaza daca mi-am gasit si cum a decurs reinitierea in cel mai frumos sport practic de mine vreodata. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *