Ce saltea sa aleg?

Asa cum stiti, abia m-am mutat la casa noua. Cu chirie si de data aceasta.

Singurele lucruri care imi lipsesc acum sunt urmatoarele: un pat bun si o saltea confortabila. Daca atunci cand vine vorba de pat ma pricep sa realizez chiar eu unul, fiind tamplar de meserie, la saltele mai dau rateuri.

Iarna trecuta am adus o saltea din Anglia la rugamintea unei cunostinte, insa din cate mi-a spus persoana respectiva, produsul nu e tocmai pe placul ei. De aceea zic ca nu ma pricep sa aleg astfel de produse, care, cred eu tin mai mult de gustul fiecaruia.

Cautand pe internet un magazin de saltele am dat de Green Future, unde preturile bune sunt la ele acasa. Avand in vedere ca au o gama variata de produse, chiar mi-e greu sa aleg.

Pana acum am mai multe saltele in „lista de dorinte” si nu stiu pe care sa o adaug in final in cos pentru a o comanda.

La prima vedere, imi facea cu ochiul salteaua „Aloe Vera 360”, care, din cate am citit, e perfecta pentru persoanele care au dureri musculare. Eu ma numar printre aceste persoane, mai ales din cauza faptului ca stau prea mult la calculator.

O alta saltea la un pret la fel de bun este si cea „Performance 7”, realizata din fibra siliconata. Desi ofera un confort sporit, cantareste foarte putin, deci e usor de transportat. Bineinteles, si aceasta saltea este una facuta parca special pentru nevoile mele, avand in vedere ca stau cu chirie si niciodata nu se stie cand gasesti o locuinta mai frumoasa si decizi sa te muti!

Daca mi-as permite sa imi achizitionez salteaua „Amore Spring” cu siguranta as face-o si va spun drept ca nici nu cred ca as mai avea nevoie sa imi iau un pat tinand cont de inaltimea acestei saltele. Are nici mai mult, nici mai putin de 26 cm si este special conceputa pentru cei care isi doresc mereu un somn odihnitor. Eventual, pentru acest scop, oricine ar trebui sa aiba in dormitor una sau doua perne din puf de gasca.

Pana la urma, ce tip de saltea credeti ca mi s-ar potrivi, avand in vedere micile mele dureri de spate? Asa cum spuneam, momentan nu stiu ce alegere sa fac.

Leave a Reply