Cat mai costa o casa micuta in Bucuresti?

De curiozitate, astazi vroiam sa vad cat mai costa o casa mai micuta in Bucuresti. Cand spun „micuta” ma refer la o casa cu 2 camere. Nu vreau sa ma mut pentru ca inca nu am banii necesari, insa stiti probabil acel proverb popular legat de curiozitate.

Totusi nu puteam sa nu impartasesc si cu voi, dragi cititori, impresiile pe care mi le-au lasat preturile pe care le-am vazut. Nu pot sa zic ca ma simt revoltat, deoarece unele locuinte se vand la preturi bune.

Spre exemplu, o casa cu un design special, cu 2 camere, situata in zona 1 mai din Bucuresti, se vinde in acest moment cu 290.000 euro. Probabil ca acest pret se mai poate negocia, insa este unul de referinta. Sectorul 1 a fost mereu un sector destul de scump. Totusi nu pot neglija faptul ca locuina de care va povestesc vine cu toate utilitatile pregatite pentru o familie mica. Finisajele si dotarile se ridica de asemenea la nivelul de lux. Curtea si mica gradina arata extrem de bine. Daca n-ar fi o casa amplasata in imediata apropiere a unei strazi, chiar ar fi o alegere buna, potrivita pentru 1 sau 2 persoane.

De altfel, daca esti mai putin pretentios, o casa modesta pana in 60.000 euro poate reprezenta un punct de reper. Militari, zona asfaltata, aproape de mijloacele de transport. Terenul de care dispune este destul de mare: aproximativ 400mp. E o constructie destul de veche, insa achizitia la acest pret este ok din punct de vedere al terenului pe care il ai la dispozitie. Casa de care va vorbesc are incalzire proprie pe centrala, spatii de depozitare pe timp de iarna si este construita din caramida.

Acum ceva timp stiu ca aveam nevoie pentru un prieten de cateva proiecte case mici si am gasit pe site-ul care se ocupa de proiectare si o oferta imobiliara destul de interesanta. Concret, era vorba de o casa cu 2 camere si cu 2 bucatarii care se vindea la pretul de aproximativ 40.000 euro. Locatia era amplasata in Pantelimon si avea si canalizare. Zona una mai mult decat decenta, curata si destul de linistita, Lacul Fundeni aflandu-se in imediata apropiere. Nu stiu daca s-a vandut, singurul inconvenient era reprezentat de suprafata ceva mai mica a camerelor, insa locuinta arata decent per total.

Leave a Reply