Cartierul Militari, o zona imobiliara foarta buna

apartamente militariCei care isi cauta un apartament in Bucuresti se impart in doua categorii mari. Pe de-o parte sunt cei care locuiesc cu familia in capitala si isi doresc sa se stabileasca la casa lor, iar pe cealalta se afla tinerii care cauta sa se mute in orasul care le ofera cele mai multe posibilitati. Iar daca primii ar accepta cel mai probabil sa locuiasca si in cartierele in care au crescut, este clar ca a doua categorie ar trebui sa caute locuinte in zone cat mai bune, dar si relativ ieftine, pentru a se bucura de un start bun in noul oras.

imobiliareload timpuri noi

Militari, un cartier recomandat

Daca te uiti pe multe site-uri si forumuri de specialitate, vei descoperi ca Militari este unul dintre cartierele la care lumea se raporteaza atunci cand spune ca vrea sa se mute. Asta pentru ca le ofera oamenilor de rand, cei care nu se afla in cautarea unor locuinte extravagante, sansa de a cumpara o casa cat de cat ieftina, dar buna, intr-o zona cat de linistita se poate. Existenta metroului este, de asemenea, un avantaj foarte important, pentru ca ofera tuturor sansa sa se deplaseze cat mai rapid spre locul de munca.

Si in ultimii ani chiar si dezvoltatorii rezidentiali au inceput sa isi indrepte atentia catre cartier. Asadar, indiferent daca esti interesat de garsoniere Militari sau de alte tipuri de apartamente, ai la dispozitie atat variante in blocuri construite mai de mult, cat si in blocuri noi, apartinand ansamblurilor rezidentiale moderne. Si fiecare dintre ele vin cu avatajele si dezavantajele lor.

Apartamente 2 camere in Militari de vanzare sunt destul de multe, in ambele tipuri de imobile. Spre exemplu, unele dintre cele mai cautate blocuri noi sunt cele din Militari Residence, Rezidential Apusului sau Ten Blocks. Acestea propun cumparatorului niste imobile construite modern, finisate asa cum trebuie si aproape de mijloacele de transport in comun (inclusiv de statiile de metrou). Blocurile au, de cele mai mult ori si curte, dar si locuri de parcare. In plus, de regula, ansamblurile rezidentiale precum cele enumerate mai sus au tot felul de apartamente, cu una, doua, trei sau chiar patru camere (desi cele din urma sunt mai rare in Militari).

Pe de alta parte, multi au si varianta de a cumpara un apartament mai vechi, dar si mai ieftin. Totusi, ele nu se compara cu ceea ce ofera un complex rezidential si, de aceea, aceasta varianta este preferata de cele mai multe persoane care isi doresc sa se mute in cartier.

Bineinteles ca mai exista si alte cartiere in care te poti muta, iar ansambluri rezidentiale bune exista pe toata intinderea Bucurestiului. Insa pentru o persoana cu buget mediu pentru achizitia unui apartament, Militariul poate sa fie cu siguranta unul dintre cele mai apreciate cartiere. Centrele comerciale, statia de metrou si magazinele sunt aproape, ajungi usor in orice parte a capitalei iar oferta este variata. Mai important decat toate insa, preturile sunt unele acceptabile si apartamentele de vanzare, indiferent de numarul de camere, sunt unele bune si pe care ti le poti permite.

Leave a Reply