Aquafresh Intense White, pasta de dinti care nu mi-a intrecut asteptarile

Dupa ce initial luasem o pasta de dinti Aquafresh expirata din magazinul DM, m-am intors si am returnat-o cu promisiunea ferma ca o sa iau alta gama de la aceeasi firma, din acelasi magazin, in acel moment. Ei bine, am luat Aquafresh Intense White. Daca nu ma insel, am gasit-o la promotie, insa nu asta m-a atras, ci mai mult ambalajul usor colorat. Recunosc ca la pretul pe care il avea nu ma asteptam la cine stie ce, contrar reclamei de pe ambalaj.

Trebuie sa va spun ca eu am o problema in ceea ce priveste sensibilitatea gingiilor. Cu Sensodyne Prosmalt ma intelegeam cel mai bine, dar pretul parca e putin piperat. Comparativ cu pretul pastei de dinti Aquafresh Intense White, aceasta din urma e mult mai convenabila.

Totusi, nu doar cu gingiile am mici probleme, ci imi si ingalbenesc foarte usor dintii, desi nu fumez. Ma spal de cateva saptamani cu pasta pomenita in titlul acestui articol si nu vad mari schimbari. Desi pe ambalaj scrie ca efectele sunt vizibile destul de repede. Nu vreau sa par carcotas, insa parca am dintii la fel de galbeni ca si in cazul in care nu m-as spala…

Astfel, pot sa spun ca Aquafresh Intense White a fost un test care nu mi-a intrecut asteptarile si cred ca o sa renunt la ea inainte de a termina tubul, care apropo, e destul de mare ca sa ajunga la o familie intreaga.

Daca aveti recomandari le astept cu cea mai mare placere. Daca nu, presimt ca o sa ma intorc la Sensodyne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *