Apartamente de vanzare in Bucuresti pentru toate buzunarele

vanzari apartamentePiata imobiliara este in continua schimbare si acest fapt este mai valabil acum decat oricand. Dupa criza care a trecut si care a stopat in mare parte constructiile, cladirile si ansamblurile imobiliare noi au reinceput sa apara in Bucuresti si acest lucru nu poate sa fie decat spre binele cumparatorilor. Cu cat apar mai multe cladiri de vanzare pe harta Bucuresti, cu atat cei interesati vor avea la dispozitie mai multe oferte, dintre care pot sa o aleaga pe cea pe care o considera a fi perfecta pentru ei. Si cum exista suficient de multe apartamente de vanzare in acest moment, nu este decat o chestiune de gusturi si de bani sa fie ales cel mai bun dintre ele.

Acum, ca ne place sau nu, pretul ramane principalul criteriu de selectie a locuintelor. Multe dintre ele sunt la un nivel destul de inalt in ceea ce priveste dotarile, asa ca doar plasarea in oras sau la marginea lui influenteaza pretul cerut.

Apartamente mai ieftine

Indiferent de zona in care doresti sa locuiesti, este bine de stiut ca ai sansa sa te bucuri de preturi mai rezonabile. Fiecare sector ofera posibilitati de acest gen si, chiar daca vrei o casa la periferie, poti sa gasesti unele care sa nu dea bugetul peste cap.

Cartiere precum Militari, Titan sau Ghencea sunt cunoscute pentru preturile lor mai mici la apartamente, iar cele din ansamblurile rezidentiale noi nu fac nici ele exceptie. Aici puteti gasi garsoniere si apartamente de doua sau trei camere a caror preturi nu depasesc 50000 de euro, spre deosebire de alte zone unde ajung si la 100000 de euro. La fel, la periferie, in localitati precum Tunari, Popesti Leordeni sau Magurele, preturile pot sa fie chiar acceptabile.

Apartamente de lux

Bucurestiul este cunoscut si datorita apartamentelor de vanzare care reusesc sa atinga niveluri de confort destul de ridicate. Bineinteles, si preturile acestora sunt unele pe masura, iar situarea lor pe harta Bucuresti dicteaza de cele mai multe ori si pretul cerut.

Asadar, cartiere precum Tineretului, 1 Mai sau Primaverii sunt recunoscute pentru cerintele mai mari din punct de vedere financiar. Insa, daca alegi un bloc nou construit, atunci cu siguranta acesta va si merita investitia facuta, pentru ca facilitatile vor fi si ele unele deosebite. Mai mult decat atat, daca periferia este mai atractiva, in Pipera, Baneasa sau Corbeanca au fost de asemenea construite blocuri noi care ofera conditii de lux pentru cumparatorii interesati.

In final, nu trebuie sa uiti ca alegerea unui apartament nou se face in egala masura luand in considerare nevoile, dar si pretul de achizitie. Asadar, nu trebuie sa incerci sa cumperi ceva pentru care nu ai bani. Nu este o solutie nici sa mergi prea departe de oras in cautarea unei afaceri mai bune, dar cartiere bune precum Militari ofera destul de multe facilitati si sunt situate destul de aproape de centru pentru a putea spune ca vei ajunge usor de acolo in orice parte a orasului. Asadar, alegera apartamentului nu este simpla, dar, cum exista multe oferte care te asteapta, nici foarte greu nu este.

Leave a Reply