Un telefon interesant: Samsung I9301 Galaxy S3 Neo

samsung i9301 galaxy s3 neoDe cand ma stiu, nu m-au interesat prea mult telefoanele de fite. Bine, poate Samsung I9301 Galaxy S3 Neo nici nu e telefon de fite, sau poate e? Cine poate pune un verdict?

Cert este ca vreau sa imi schimb vechiul telefon, un Nokia C3 la care s-a decojit si carcasa si de vreo 2 luni ma uit pe site-urile de anunturi, pe marile magazine online si chiar am dat o fuga si pana in mall sa gasesc un telefon mai modern, dar totusi la un pret decent.

Singurele care aveau un pret bun sunt cele second-hand, insa cum nu vreau sa risc si sa imi ajunga in colet cine stie ce porcarie, am zis sa iau un telefon nou, direct dintr-un magazin certificat. Macar asa merg cat de cat la sigur.

Si uite asa am zarit Samsung I9301 Galaxy S3 Neo, un smartphone cu o multime de review-uri pozitive in mai toate magazinele. Acum probabil va intrebati ce are acest telefon atat de special de il lauda foarte multa lume!?

Ei bine, in primul rand are un pret, pret care este destul de mic pentru toate functiile de care dispune Samsung I9301 Galaxy S3 Neo. Pe scurt, singurul inconvenient din punctul meu de vedere este faptul ca e single sim, de fapt, ca majoritatea smartphone-urilor moderne, dar nu este asta o problema, pentru ca problema a fost rezovlata achizitionand din timp un alt telefon la 60 lei, de rezerva.

La prima vedere, procesorul Quad Core ce dispune de o frecventa de 1400, isi face foarte bine treaba. In speta, aplicatiile se misca rapid si totul merge „conform planului”.

Ca si dimensiuni, alegand Samsung I9301 Galaxy S3 Neo te bucuri de un telefon micut si usor, care n-o sa-ti faca probleme in legatura cu depozitarea sa in orice buzunar.

Camera foto are o rezolutie de 8.0 Mp, suficient, zic eu, incat sa faci niste fotografii reusite. Pe partea de afisaj, Samsung I9301 Galaxy S3 Neo se bucura de un display de 4.8 inch si iti ofera o functie super utila: posibilitatea de a lucra cu ferestre pop-up.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *