Clasificarea sistemelor de supraveghere video

Sistemele de supraveghere au devenit dispozitive din ce in ce mai obisnuite si bineinteles mai folosite de catre oricine. Fie ca ai un magazin, o parcare, un parc auto, o incinta oarecarre, o casa sau un bloc, poti folosi foarte bine un sistem de supraveghere video.

Eficienta sistemelor de supraveghere video este net superioara oricarei alte modalitati de protectie. Investitia se face o data si echipamentul poate folosi atata timp cat nu se strica fizic. De multe ori, un sistem de supraveghere video va poate scuti de exemplu de angajarea unui paznic.

In general, sistemele de supraveghere video pot fi clasificate din mai multe puncte de vedere. Iata mai jos o clasificare:

In primul rand avem amere digitale sau camere analogie. Camerele analogice au devenit insa invechite odata cu dezvoltarea celor digitale. Avantajul camerelor digitale consta in faptul ca pot fi conectate direct la monitorul unui calculator si bineinteles in faptul ca pot salva inregistrarile pe un hard disk.

O alta clasificare pentru camere supraveghere video se poate face in functie de modul in care opereaza. Avem aici camerele cu fir si cele fara fir. De preferat in ultima vreme, sunt cele fara fir intrucat pot fi instalate mult mai usor si nu necesita costuri suplimentare pentru cabluri. Situatiile evidente apar in momentul in care montati astfel de camere intr-o parcare de exemplu iar cablul necesar reprezinta intr-adevar o problema.

Nu in ultimul rand, mai exista o clasificare kit-urilor de supraveghere si anume de interior saude exterior. In cazul celor de exterior vorbim in primul rand de eficienta la orice conditii meteo iar in cazul camerelor de interior am putea sa ne referim la un design mai special.

Daca sunteti din capitala puteti apela la firme speciale care pun la dispozitie servicii de supraveghere video bucuresti. Daca nu sunteti din Bucuresti insa, puteti la fel de bine sa apelati la site-uri specializate in acest domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *