• Post last modified:mai 30, 2013
  • Post category:📜Blog

banner2Am primit cu ceva timp in urma un e-mail, pe care l-am recitit astazi si m-a intristat. Este vorba de un mesaj primit de la baiatul unei mame, in care mi se cere sa postez un articol pe unul din blogurile mele.

Mama acestui baiat sufera de o boala cumplita, fiind diagnosticata cu meningiom, tumora cerebrala care i-a afectat vederea si care fara interventie chirurgicala duce la orbire. Pentru asta trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania. Suma ceruta este 35.000 EUR, plus cheltuieli de cazare. Probabil pentru unii este putin, pentru altii mult, insa puneti-va cateva secunde in postura celor doi fii pe care ii are. Stiu, este imposibil! Este cumplit!

Zilnic aceasta femeie indura dureri groaznice de cap si ameteli. Pana in acest moment, tot cu bunavointa noastra, a oamenilor, s-au strans   6.400 de euro din totalul de 40.000 euro de care are nevoie aceasta familie ca sa fie una fericita si sanatoasa. Deci se poate, de aceea trebuie sa ne mobilizam in continuare pentru a salva acest caz!

Nu stiu voi, insa eu cand ma gandesc… oare cat de bucurosi vor fi copiii dar si mama cand vor afla ca pot pleca in Germania pentru a face operatia… ma fac mic cat un purice, sufleteste vorbind. De aceea apelez la voi pentru a ajuta aceasta femeie. Daca nu cu bani, atunci cu articole pe bloguri, distribuiri pe Facebook, Twitter.

Blogul Gabrielei Tudorache pe care puteti gasi mai multe informatii, inclusiv cum puteti sa ajutati: http://gabrielatudorache.blogspot.com/

Va multumesc!

Lasă un răspuns