Cainii maidanezi trebuie eutanasiati

Din punctul meu de vedere. Si cred ca sunt multi, mai ales bucuresteni, care rezoneaza cu mine. Probabil, una dintre singurele declaratii care mi-a placut si de la actualul presedinte al Romaniei, basescu, care cere acelasi lucru pentru maidanezii care nu vor fi adoptati in 30 de zile.

Bineinteles, au sarit imediat cei din tabara cealalta, carora li se pare mai presus viata unui caine decat a unui om. Sunt satul de povesti de genul: ei nu ataca daca nu sunt provocati si trebuie castrati…. ca sa ce, dragi iubitori ai padrupedelor? Ca sa fie si mai rai.. sau pentru ce?

Cand e vorba sa-i luati acasa daca tot tineti atat de mult la ei, va trageti pe c*r si o dati pe aia cu: deja am unul. Sa nu mai spunem ca mare parte din maidanezi sunt tot ai fostilor ocrotitori, care, dupa ce li s-a imbolnavit javra, il abandoneaza la marginea orasului. Apropo de boli, poate nu stiti ca astia sunt purtatori de tot felul de boli, dar e ok, voi pupati-i in bot pana va molipsiti cu vreo raie sau tenie… dupa care, cum spuneam, ii veti arunca in strada.

Nu mai faceti pe voi si recomandati apoi sa se construiasca adaposturi pentru ca stiti ca deocamdata sunt alte lucruri mai importante de realizat in tara asta… daca s-ar realiza si alea, desi fiecare fura dupa cum poate. Sa nu mai spunem de afacerile care se fac cu asa zisele ONG-URI sau de faptul ca in Occident nu vezi urma de caine pe strada…

One comment

  1. Bineinteles ca nu o sa ia nimeni nici un maidanez acasa pentru toti astia „pupatorii sub coada de maidanezi ” traiesc dupa urma donatiilor pe spatele maidanezilor si interesul lor este sa fie strazile pline de caini comunitari .

Leave a Reply