Cum pot sa slabesc rapid?

Cum pot sa slabesc rapid? Aceasta intrebare si-o pune oricine la un moment dat. Cu siguranta fiecare dintre noi am avut pur si simplu momente cand am vrut sa aratam ceva mai supli. Nu o sa vorbesc in acest articol despre metode miraculoase de slabire, ci despre un singur lucru pe care trebuie sa il faci ca sa dai kilogramele suparatoare jos. Bineinteles, articolul nu se adreseaza celor care sunt obezi sau celor care au astfel de probleme, ci doar celor care vor sa scape de cateva kilograme.

Personal, acum doi ani, inainte de a ma casatori, nu stiam ce sa mai fac pentru a slabi. Ma enervam destul de mult cand mergeam prin magazine si o multime de lucruri care imi placeau nu imi veneau. Ca sa va dati seama despre ce vorbesc, ei bine, va spun doar ca am cautat mai bine de 3 luni pana mi-am gasit un costum de nunta potrivit. Adica un costum in care sa nu arat ca un personaj haios din desenele animate. De fapt, problema asta a fost doar in mintea mea pentru ca in realitate nu s-a intamplat asa. Probabil va intrebati de ce? Ei bine, am avut norocul sa ma intalnesc intr-o zi prin oras cu un vechi prieten, care ajunsese intre timp antrenor de fitness. Bineinteles, omul se intorcea de curand de prin America, unde castigase nu stiu ce mare concurs legat de fitness si nutritie.

Ca sa nu mai lungesc, va spun ca si acest prieten cu care nu ma mai vazusem de la banchetul din clasa a 12-a s-a mirat de felul in care aratam. De fapt, in liceu eram chiar un tip slab. Acum doi ani, cand m-am intalnit cu el, aveam nu mai putin de 95 kg la 1.78 m.

Nu am apucat sa il intreb care e secretul lui de arata asa bine, ca mi-a si recomandat sa imi fac un abonament la o sala din oras, unde este si el angajat. Mi-a zis sa platesc doar prima luna, astfel ca daca se intampla ca dupa aceea sa nu vad niciun rezultat, sa nu mai platesc nimic niciodata.

De fapt, omul mi-a facut un program de 3 zile pe saptamana de mers la sala + regim complet, din care nu au lipsit fructele si legumele. Dupa vreo 2 saptamani de sala am uitat de toate metodele de slabire rapida pe care le stiam, iar aici ma refer la metodele alea minune pe care toti ni le dorim fara sa miscam un pai.

Dupa vreo luna de sala, ma simteam alt om. Fiind un tip sedentar, pot sa zic ca practicarea regulata a exercitiilor fizice sub atenta supraveghere a prietenului meu m-a schimbat destul de mult. Nu mai eram asa nervos, atat de stresat, in consecinta: gandeam limpede.

Am reusit sa slabesc destul de mult timp de 3 luni. Nu stiu sa va spun exact cat, insa tot ce stiu e ca pozele de nunta cu mine imbracat in costum au iesit extrem de misto! Bine, fie, sotia face 90% din farmecul pozelor dar sa nu mai spuneti la nimeni!

Asadar, de retinut: pentru a slabi cat mai rapid aveti nevoie in primul rand de vointa. Dupa aceea, se impune un program la sala sub stricta supraveghere a unui specialist, cat mai multa alergare in aer liber si indepartarea alimentelor nocive din propriul meniu. Si nu uitati: fiti optimisti, kilogramele in plus nu au schimbat destinul lumii… pana acum! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *